Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Word Album Αθηνά

Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω το τρίτο μου Word Album. Λέω επιτέλους γιατί το παιδεύω εδώ και 2 μήνες. Για να ακριβολογούμε, το είχα ξεκινήσει πριν από 2 μήνες και το ξαναέπιασα την προηγούμενη βδομάδα που είχα χρόνο. Ελπίζω να αρέσει στους γονείς και στη μικρή Αθηνά.

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

Σύνθεση με αντρικά καλλυντικά

Αλήθεια εσείς τι δώρα κάνετε σε άντρες εκτός από πουκάμισα και μπλούζες? Εγώ πάντως έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.Το πιο προτότυπο που έχω αγοράσει νομίζω ότι είναι ένα μπουρνούζι. Φέτος αποφάσισα να πρωτοτυπήσω και έκανα το παρακάτω στο πεθερούλη μου.

Γέμισα το παρακάτω καλαθάκι με μια κολώνια, ένα after shave, μια κρέμα προσώπου, μια πετσετούλα προσώπου και ένα mini ξύλο με στρογγυλές άκρες για μασάζ. Έφτιαξα και την κάρτα - πουκάμισο. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να κόψω το "Happy Birthday" στο BigShot αλλά δε χώραγε, οπότε το έγραψα με μαρκαδοράκι. Το "πουκάμισο", το έφτιαξα βιαστικά και δεν έχω φωτογραφίες από τη διαδικασία. Αν θέλετε όμως να βάλω...


Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Δέσποινα Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα από το http://xeirodimiourgies.blogspot.com για τα δωράκια της.Μόλις γύρισα στο σπίτι και βρήκα το φάκελο με τα παρακάτω...Η Δέπσοινα είχε την καλοσύνη να μου φτιάξει και μια καλοκαιρινή καρτούλα.
Δέσποινα ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!Έχω ενθουσιαστεί και επιφυλάσσομαι να χαρίσω και εγώ διάφορα σύντομα

Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

Καλοκαιρινό κερί - ζελέ με κοχύλια 2

Ακόμη ένα καλοκαιρινό κερί- ζελέ με κοχύλια στο ίδιο στυλ με το προηγούμενο .Αναγκάστηκα να το φτιάξω, διότι το προηγούμενο προοριζόταν για δωράκι κ ...έσπασε. Ναι, ναι έσπασε την ώρα που το έβαζα στη σακούλα. Από τις μοναδικές φορές που δε γκρίνιαξα για κάτι που έφτιαξα και τελικά...έσπασε. Ελπίζω αυτή τη φορά να καταφέρω να το χαρίσω.