Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πως φτιάχνονται τα μακραμε βραχιόλια ματάκια

Για εσάς που ασχολείστε με το μακραμέ, το παρακάτω video θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε εύκολα τα βραχιόλια-ματάκια που ειναι τόσο στη μόδα.






Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τα πρώτα γενέθλια της Σοφίας

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζομαι πυρετωδώς για τα δεύτερα γενέθλια της Σοφίας. Αφήνω όμως προς το παρόν την προετοιμασία του δεύτερου πάρτυ μας για να σας δείξω τα πρώτα της γενέθλια, αφού δε σας τα έδειξα όταν έπρεπε – ένα χρόνο πριν δηλαδή.

Η αλήθεια είναι, ότι πέρσι είχα δώσει πολύ βάση (και χρήματα) στο να αγοράσω τα πάντα από την σειρά που είχα επιλέξει.  Κυριολεκτικά λεφτά για πέταμα δηλαδή. Τι να κάνω όμως που τα είδα, μου άρεσαν κ μετά οτιδήποτε άλλο μου φαινόταν εξαιρετικά λίγο.
  

Παρακάτω φαίνεται το προσκλητήριο. Το μόνο που έκανα ήταν να το φτιάξω σε στυλ κάρτας γιατί δεν χώραγε το κείμενο που ήθελα να έχει



Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Κορνίζα Αναμνήσεων

           
Θα ξεκινήσω λέγοντας κάτι τόσο κοινότυπο μα ταυτόχρονα τόσο αληθές. Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά; Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και μας φαίνεται σα να ήταν μόλις χτες που γεννήθηκε το μικρό μας ζουζουνάκι;