Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Ευχετήρια Κάρτα για Βάπτιση



Ακόμα μια από τις πρώτες μου προσπάθειες στην δημιουργία καρτών. Αυτή την καρτούλα, θέλω να τη δώσω στη βάπτιση, της κορούλας φίλων μας.

Είναι αρκετά απλή, αλλά στο κάτω κάτω μια κάρτα είναι...Σωστά??

Τα "SS" τα σκότωσα, το ξέρω. Από τη μια σκέφτομαι να μη τη δώσω έτσι που την κατάντησα, αλλά από την άλλη, δε θέλω να την ξαναφτιάξω από την αρχή. Δε μου αρέσει καθόλου να κάνω τα ίδια πραγματα.

Εσείς τι λέτε?Τι μου προτείνετε?

Ντρέπομαι να τη δώσω έτσι...Θα την ξαναφτιάξω, το αποφάσισα...

12 σχόλια:

  1. Τι όμορφη!!! Μου αρέσει πολύ που έβαλες πούλιες γύρω γύρω.Τη λέξη πως την έγραψες; με ελύθερο χέρι; αν ναι είναι νομίζω καταπληκτική.Άλλωστε το χειροποίητο έχει πάντα ατέλειες... αλλά αν επιμένεις... κάνε άλλη μία.Πάντως κι αυτή τέλεια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να βγουν τα γραμματάκια ακριβώς, γράψε στο word τη λέξη princess, εκτύπωσε τη και μετά είτε θα τα ξεπατικώσεις, είτε θα τα κόψεις με ένα μικρό ψαλιδάκι γύρω γύρω και θα τα βάλεις επάνω στην καρτούλα και με μια ροζ ξυλομπογιά θα κάνεις το περίγραμμα, μετά χρωματίζεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύα, έτσι το έκανα. Μέχρι και το "Ν", πήγαν καλά τα πράγματα..μετά άρχισε η κατρακύλα με αποκορύφωμα βέβαια τα "SS".

    Ήθελα να τα κάνω καλλιγραφικά αλλά άπλωσε το glitter...

    Πριν από λίγο ξεκίνησα άλλη...

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη συμπαράσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευαγγελία μου καλημέρα και καλή βδομάδα! Εμένα πάντως δεν θα πειραζε που ειναι έτσι τα SS, άλλωστε είναι χειροποίητο και δεν δείχνει κάτι άσχημο.

    Αντε περιμένουμε να δούμε την άλλη τωρα! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ιδεα για να καλυψεις τυχον λαθος ειναι να ξαναπερασεις/σκιαγραφησεις τα γραμματα στην καρτα σου, με μαρκαδορακι ή αλλο υλικο - γκλιτερ ισως;
    Παντως είναι φοβερη ιδεα η καρτα κορωνα!!!Μπραβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς, δε μπορούσα να κάνω κάτι για να το διορθώσω, διότι το princess το έχω γράψει με glitter. Τα SS καταστράφηκαν γιατί άπλωσε το glitter και έγινε "ένα". Προσπάθησα να το κάνω καλλιγραφικό όπως το R - N.
    Ελπίζω να τα καταφέρω καλύτερα στην επόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικά έφτιαξες άλλη; δεν μας έβαλες φωτο να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το "Princess" μου έχει μείνει (η περισσότερη δουλειά δηλαδή).

    Θα την τελειώσω και θα τη βάλω να τη δείτε. Αυτή τη φορά θα το κάνω με άλλη γραμματοσειρά, με λιγότερο καλλιγραφικά γράμματα, μπας και την πετύχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα ...!! Υπεροχες δημιουργίες!!!! Και ναι σε είχε πάρει το μάτι μου παλιά.... αλλά δεν είχα δώσει βάση!!! Καλή συνέχεια στις καλλιτεχνικές σου δημιουργίες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή