Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

SOS προς όλες τις Scrapbooking Addicted

Κορίτσια SOS, θα ήθελα τη βοήθεια σας...σκέφτομαι να αγοράσω χειροκίνητη μηχανή κοπής μοτίβων και έχω καταμπερδευτεί...Διάβασα και ένα σχετικό άρθρο αλλά εξακολουθώ να είμαι μπερδεμένη. Μήπως μπορείτε να με κατατοπίσετε?

Εσείς ποιο έχετε? Είστε ευχαριστημένες? Από που το αγοράσατε? Απο το εξωτερικό, τα μεταφορικά στοιχίζουν όσο και η ίδια η μηχανή... Για το Big Shot λέω χωρίς όμως να μπορώ να το τεκμηριώσω

Πραγματικά θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια...

5 σχόλια:

  1. Εγώ έχω πάρει το Big Shot! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Το μηχάνημα αυτό κόβει όλα τα μοτίβα όλων των εταιριών! Κάνει ανάγλυφα χρησιμοποιώντας κ τα δικά του(Sizzix) κ του Cuttlebug(που είναι τέλεια). Είναι εύκολο στη χρήση του κ τώρα έχει βγει κ το ηλεκτρικό! Δε χρειάζεται να γυρίζεις το μοχλό! Απλά πατάς ένα κουμπί!! Το μηχάνημα αυτό το πήρα από το εξωτερικό κ συγκεκριμένα από το: http://www.theglitterpot.co.uk/Scripts/default.asp. Τους στέλνεις μήνυμα ότι ενδιαφέρεσαι γι' αυτό κ θα σου πουν πόσο θα σου στοιχίσει παραπάνω κ τι πρέπει να κάνεις. Μοτίβα, ανάγλυφα κ ότι χρειάζεσαι τα έχει εδώ: http://www.theglitterpot.co.uk/scripts/prodList.asp?idCategory=472. Ελπίζω να σε βοήθησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτο που ρωτας δεν μπορω να σε βοηθησω.Αλλα θελω να σε ευχαριστησω για το αρθο που εβαλες, γιατι κι εγω τωρα αρχισα να ασχολουμαι με το συγκεκριμενο αντικειμενο και ψαχνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευαγγελια εγω παντως αυτο που εχω παθει το λεω.... bigshotίαση!!!Χα χα!Ειμαι πολυ ευχαριστημενη και ειναι μεγαλο συν το οτι δεχεται μοτιβα απο ολες τις εταιριες!Τα αναγλυφα δε του cuttlebug ειναι ολα ενα κι ενα!!!
    Ειναι μεν πιο βαρυ και εχει περισσοτερο ογκο απο το cuttlebug αλλα θα το κουβαλας συχνα;
    Εχει βεβαια και καποια επιπλεον που αν και δεν ειναι αναγκαια, θα θες ισως αργοτερα να προμηθευτεις (π.χ. μεγαλυτερες ακρυλικες πλατφορμες ή τα silicon rubber και impression pad)
    Εμενα προσωπικα δεν θα με ενδιεφερε το ηλεκτρικο γιατι θα εχεις περιορισμενες επιλογες!Ενω με το χειροκινητο εισαι πιο ελευθερη!
    Ενα εξαιρετικα ενδιαφερον αρθρο ειναι εδω: http://www.craftcritique.com/2008/11/sizzix-big-shot.html

    Παντως ειναι ακριβη αγορα και καταλαβαινω τον προβληματισμο σου!Κανε ερευνα αγορας και...περιμενουμε δημιουργιες!!!
    Αυταααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση...Το Big Shot έλεγα και εγώ να πάρω και τώρα πείστηκα με τα σχόλια σας. Βρήκα αρκετά site και όλα πάνω κάτω έχουν ίδιες τιμές...Με έχει πιάσει μια μανία και θέλω να τα αγοράσω Ο Λ Α!!!!Ευτυχώς σταμάτησα στα 200 euro... Άντε με το καλό να μου έρθει και να ξεκινήσω δειλά δειλά να φτιάξω τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι το Big Shot είναι πολύ καλό μηχάνημα! Τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!! Κόβει αρκετά υλικά και κάνει και ανάγλυφα! Το έχω και εγώ (όχι που θα μου ξέφευγε) όπως επίσης και το Craft Robo αλλά είναι για πιο προχωρημένες καταστάσεις! χιχι!

    Αντε με το καλό να σου έρθει και καλές δημιουργίες!!

    Καλημέρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή