Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Χειμωνιάτικη διακόσμηση στο εσωτερικού του τζακιού

Το ξέρω, συνήθως οι προτάσεις διακόσμησης του εσωτερικού του τζακιού αφορούν σε ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές περιόδους.
Εμείς, ανήκουμε στην μειοψηφία αυτών, που ενώ διαθέτουν τζάκι, επιλέγουν  να μην το χρησιμοποιούν.  Από τη μια το ότι δεν είναι ενεργειακό, από την άλλη ότι δε βολεύει και τόσο η θέση του και κυρίως το γεγονός ότι δεν αντέχω τη στάχτη-σκόνη που πάει παντού, αποφασίσαμε ότι θα είναι διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού.   

Πήγα σε ένα μαγαζί που πουλάει ξύλα για κάψιμο κα αφού τους έπρηξα λίγο, «αχ, μπορείτε να το κόψετε ακόμη λίγο», «μπορώ να δω και εκείνον το κορμό? όχι αυτόν, τον άλλο πιο μέσα..πιο ψηλά» κλπ..

Καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα






Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς στην ίδια κατηγορία με εμάς, ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη την πρόταση μου. Έτσι κ αλλιώς όμως θα επανέλθω με Πασχαλινή και καλοκαιρινή πρόταση
  
Αλήθεια, πως σας φαίνεται? Τι άλλο πιστεύετε ότι θα μπορούσα να βάλω?

Αν θέλετε να δείτε όλα τα στάδια μεταμόρφωσης - διακόσμησης του τζακιού, κοιτάξτε εδώ

11 σχόλια:

  1. Είναι πάρα πολύ όμορφο και οι κορμοί δένουν θαυμάσια με τα κοκκινότουβλα του τζακιού !!!! Τα δε κεριά είναι ότι πρέπει αφού κι αυτά όταν είναι αναμμένα έχουν φλόγα που δίνει μία θαλπωρή !!!!! Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα. Ευχαριστω πολυ. Χαίρομαι που σου αρεσει. Εχεις δίκιο για τη θαλπωρή οταν ειναι αναμμένα τα κερια

      Διαγραφή
  2. Εμεις το ανάβουμε αλλά μολις ζεστάνει ο καιρός θα το στολίσω και εγώ φέτος. Μου αρεσε η ιδεα των κορμών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζάκι δεν έχω... αλλά με τέτοιους κορμούς πίστεψε με και εγώ διακοσμητικό θα το ήθελα!!! Είναι πάρα πολύ όμορφη η ιδέα σου και το βράδυ πολύ ρομαντική και ζεστή με όλα τα κεριά αναμμένα!! Αυτό το μανιτάρι σου... Τέλειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ το ίδιο κορίτσια...τώρα δεν έχω τζάκι στο προηγούμενο σπίτι είχαμε και γινόμουν τρελή με την στάχτη και την βρώμα από τα ξύλα. Υπέροχο με τα κεριά το τζάκι σου δίνει την ψευδαίσθηση της φωτιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........μπορουμε να το κανουμε κ πασχαλινο θεμα.........να σαι καλα εριξες ιδεα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hello from Germany! I Write the Blog Shabby Chic & Co...and now i see your nice Blog here...very Nice pictures....now i am your Follower...See you soon! Xxx isa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thank you for an enjoyable blog, I look forward to more of the same in 2017.
    pirates of the caribbean 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή