Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ταίστρες για τα πουλάκια


Πριν από μερικές μέρες ξυπνήσαμε το πρωί και το μπαλκόνι μας ήταν σε μαύρα χάλια!Χώματα παντού.Παντού όμως!!!!



Δεν ξέραμε τι είχε συμβεί. Το προηγούμενο βράδυ δεν είχε αέρα. Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι γάτα,  (εγώ έντρομη σκέφτηκα και την περίπτωση του ποκτικού) αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε με λογικά επιχειρήματα στο πως βρέθηκε, πως ήρθε, πως ανέβηκε. Ευτυχώς δε χρειάστηκε να το συζητήσουμε πολύ ακόμη. Όλες μας οι απορίες λύθηκαν, διότι εμφανίστηκε ένας κότσυφας. Προσπάθησα να τον βγάλω φωτογραφία αλλά  δεν πρόλαβα. Η Σοφία τρελάθηκε από τη χαρά της. Μας διόρθωσε όταν της είπαμε να κοιτάξει την πορτοκαλί μύτη του (δεν είναι μύτη, είναι ράμφος είπε). Ο κότσυφας από εκείνη τη μέρα έρχεται σχεδόν κάθε μέρα και εξακολουθεί να μου λερώνει το μπαλκόνι. Μου κάνει Stress test αλλά δεν υποχωρώ. Τις περισσότερες φορές ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ναι, ναι ,ναι κατάφερα να μη με νοιάζει, να βλέπω τα χώματα κάτω πεταμένα και να λέω δεν πειράζει..θα τα μαζέψω άλλη μέρα


Με αφορμή αυτό σκέφτηκα να φτιάξουμε με τη Σοφία μικρές ταίστρες και για άλλα πουλάκια.Ειδικά τώρα το χειμώνα δυσκολεύονται τα κοκομοιρούλικα να βρουν φαγητό.  Έκανα μια γρήγορα αναζήτηση και ακολούθησα τις συμβουλές και τις ιδέες που βρήκα εδώ, εδώ και εδώ







11 σχόλια:

  1. Ποσό γλυκιά ιδέα να φτιάξετε ταιστρες! Μακάρι να σας επισκέφτεται συχνά ο κοτσυφας! Καλή χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά Ευαγγελία !!! Και η επίσκεψη του κότσυφα είναι καλός προάγγελος !! Πολύ ωραία σκέψη να κάνετε ταίστρες , είστε σπουδαίες οικοδέσποινες!!
    Σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά Καλή χρονιά! Μ'άρεσε πάρα πολύ αυτό με το πορτοκάλι. Πολύ έξυπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη χρονια! χρονια πολλα! με υγεια και καθε καλο
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες οι ταίστρες σου και πολύ όμορφη σκέψη!!! Καλή χρονιά σε εσένα και τους δικούς σου με αγάπη,υγεία,ευτυχία!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποσο αγαπη δειχνει αυτη η κινηση....τι ομορφο να προσφερουμε ο,τι μπορουμε...περισσεμα απ την καρδια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραιες ιδεες κ μπραβο που τα ταιζετε ♡♡♡ κ μην αγχωνεσαι για το μπαλκονι ;) χιχι να χαιρεσαι τη μικρη σου!!! Καλη κ δημιουργικη χρονια!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κυρ κότσυφας θα την ευχαριστήθηκε την υποδοχή σας!!!! Πολύ όμορφη η ιδέα αλλά και η δημιουργία της!!!Καλό μήνα σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing!
    Thank for your very good article...!
    บอลพรุ่งนี้

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing!
    Thank for your very good article...!
    บอลพรุ่งนี้

    ΑπάντησηΔιαγραφή